Basiscursus Eerst Hulpverlening (Oranje Kruis)
Wij bieden een complete cursus aan waarin alle benodigde onderwerpen aan bod komen. Waaronder de basiscursus Eerste Hulp (voorheen Eerste Hulp Bij Ongevallen) inclusief verbandleer. De cursus wordt afgesloten met een examen door het Oranje Kruis. Het aantal lessen is afhankelijk van de kennis van de cursisten en de grootte van de groep. Het aantal uren varieert tussen 20 en 24 uur, exclusief examentijd.

Eerste Hulpverlening bij Kinderen
De eerste hulpverlening bij Kinderen is op sommige gebieden anders dan bij volwassenen. We bieden een cursus, met lesstof van het Oranje Kruis, waarin de verschillende onderwerpen aan bod komen. Er is geen diploma E.H.V. vereist. De volledig cursus duurt maximaal 16 uur als u nog geen voorkennis heeft. Aansluitend krijgt men een certificaat Eerste Hulpverlening bij Kinderen. Indien men in bezit is van een geldige dilpoma E.H.V. duurt de cursus maximaal 6 uur en wordt de aantekening vermeld op dit diploma. Afhankelijk van wat bij uw bedrijf nodig is kunnen de aantekeningen zoals hierboven genoemd tijdens herhalingslessen gegeven worden.

Eerste Hulpverlening bij sport
Wij geven ook de opleiding EHV bij Sportongevallen. Als de opleiding goed wordt beëindigd, wordt de aantekening vermeld op het diploma Eerste Hulpverlener van het Oranje Kruis.  Afhankelijk van wat bij uw bedrijf nodig is kunnen de aantekeningen zoals hierboven genoemd tijdens herhalingslessen gegeven worden.

Maatwerk
Alle opleidingen en trainingen kunnen wij ook op locatie verzorgen. Tevens wordt er maatwerk geleverd: de leerstof wordt aangepast op uw bedrijf.

Het Oranje Kruis